Vse boljše toplotno izolativne lastnosti in zrakotesnost sodobnih objektov (tudi kot posledica predpisov oz. standardov) imajo pozitivne učinke na porabo energije, po drugi strani pa imamo v takšnih objektih velikokrat težave z zagotavljanjem ustrezne kakovosti zraka in s tem povezanega udobja bivanja. Na področju industrijskega prezračevanja sodelujemo z vodilnimi proizvajalcem modularnih in kompaktnih klimatskih naprav, ventilatorjev za različne aplikacije, elementov za distribucijo zraka in ostalih izdelkov, ki pripomorejo k celoviti ponudbi, Systemair d.o.o.

Prav tako za hišno prezračevanje nudimo bogato izbiro lokalnih in centralnih prezračevalnih naprav z vračanjem odpadne toplote, kopalniških in ostalih ventilatorjev, fleksibilnih kanalov, rešetk,... Smo pooblaščen dobavitelj in monter ter za nekatere tudi serviser prezračevalnih naprav in sistemov: SYSTEMAIR, DAIKINLG, MITSUBISHI ELECTRIC, HELIOS.

Pri Eko Skladu lahko kandidirate za pridobitev nepovratne finančne spodbude ob nakupu prezračevalnega sistema. Več si lahko preberete tukaj. Pri pripravi dokumentacije in vloge vam pomagamo in vas vodimo skozi postopek ali to uredimo namesto vas.

Prikaz kako deluje prezračevalna naprava MITSUBISHI ELECTRIC LOSSNAY

Systemair TV – osnovne informacije o hišnem prezračevanju

daikin
  • helios.png
  • lg.png
  • mitsubishi-electric.png
  • systemair.png