Static overlay

O nas

Izkušnje.

Podjetje Energo Tim d.o.o. se lahko danes pohvali z več kot 13-letno tradicijo uspešnega izvajanja storitev na področju ogrevanja in hlajenja ter drugih strojnih inštalacij, tako na domačem kot nekaterih tujih trgih.

Profesionalnost.

Svoje storitve izvajamo za domače uporabnike in poslovne subjekte, kjer z znanjem in izkušnjami strankam nudimo profesionalne storitve in celovit pristop na trgu. Veljamo za enega večjih ponudnikov na področju strojnih inštalacij, kjer smo v vseh teh letih pridobili in opravičili zaupanje več kot 1.000 zadovoljnim strankam, uspešno pa smo prispevali tudi k izpeljavi dobrih 200 poslovnih objektov.

Zaupanje.

Da smo zaupanje vreden partner smo dokazali že neštetokrat, predvsem pa se zavedamo, da je izrednega pomena, da za naše stranke nudimo profesionalne storitve, ažuren in odziven pristop, ter pomoč pri izvedbi samih projektov. Vse z namenom zagotavljanja slednjim urejenega bivalnega ali delovnega okolja!

Tim.

Ekipa usposobljenih strokovnjakov tako na dnevni bazi skrbi za sodelovanje in pomoč tudi pri samem projektiranju, zasnovi in svetovanju okrog izbire pravega sistema ogrevanja ali hlajenja, ter drugih strojnih inštalacij. Z leti je namreč podjetje pridobilo veliko novih sodelavcev, ki danes tvorimo uspešno ekipo, s katero lahko našim strankam nudimo dobavo, montažo, izvedbo, servis ali vzdrževanje.

andrej postrasija velika

»Ponosni in veseli smo, da je podjetje Energo Tim d.o.o. že več kot 13 let pomemben ponudnik strojnih inštalacij tako v Sloveniji kot Avstriji. S trdim delom, zagnanostjo in jasno vizijo smo dokazali, da lahko z zagotavljanjem svojim strankam kakovostnih storitev in profesionalnega pristopa omogočimo enostavno izbiro in zadovoljstvo ob ureditvi njihovega bivalnega ali poslovnega okolja.

Vsi člani ekipe verjamemo, da pošteno in kakovostno delo v vseh procesih delovanja podjetja prinaša skupno zadovoljstvo na dolgi rok. Temu cilju bomo sledili tudi v prihodnje, saj se zavedamo, da smo prav s tem razmišljanjem in odnosom do dela, do naših partnerjev in strank v vseh teh letih postali eden pomembnejših partnerjev na področju strojnih inštalacij, tako doma kot v tujini.«

Andrej Postrašija, direktor

podpis

Našim strankam nudimo dobavo, montažo, izvedbo,
servis ali vzdrževanje:

Toplotnih črpalk

Klimatskih naprav

Prezračevalnih sistemov

Vodovodnih in ogrevalnih inštalacij

Interne kanalizacije

Sanitarne opreme

Solarnih sistemov

Talnega, stenskega, stropnega in radiatorskega ogrevanja

... in ostalih inštalacij v individualnih in poslovnih objektih.

Partnerstvo, ki šteje!

S ponosom lahko povemo, da smo pooblaščeni prodajalec, monter in serviser za najkakovostnejše blagovne znamke, ki na trgu obstajajo na področjih ogrevanja in hlajenja.

Smo partner tako slovenskih kot tujih proizvajalcev in dobaviteljev opreme, kot so npr. DAIKIN, LG, MITSUBISHI ELECTRIC, PANASONIC, SYSTEMAIR, KRONOTERM, VAILLANT, VIESSMAN, DIMPLEX, AZURI, …

Pester, raznolik in cenovno dovršen program omogoča našim strankam enkraten izbor in zares pravo izbiro glede na njihove potrebe, želje in pričakovanja.

  • azuri-logo-siv.png
  • daikin-logo-siv.png
  • dimplex.jpg
  • kronotherm.jpg
  • lg.png
  • mitsubishi-electric.png
  • panasonic-logo-siv.png
  • systemair.png
  • vaillant.jpg
  • viessmann.jpg