Predstavitev podjetja


PREDSTAVITEV PODJETJA ENERGO TIM D.O.O.

Podjetje Energo Tim je bilo ustanovljeno v letu 2010. Skozi pretekla leta smo pridobivali izkušnje na področju hlajenja in ogrevanja. Sedaj v na novo ustanovljenem podjetju pridobljene izkušnje delimo z našimi zadovoljnimi kupci, ki so temeljno vodilo delovanja in obnašanja podjetja Energo Tim. Z našimi kupci želimo ustvariti partnerski odnos, ki se z opravljeno storitvijo šele začne in ne konča. Monterji in serviserji, ki bodo poskrbeli za montažo in vzdrževanje se redno šolajo pri proizvajalcih in so redno seznanjeni z zakonodajo in usposobljeni za ravnanje s hladivi.   S svojo dejavnostjo želimo postati pomemben ponudnik tovrstnih storitev na področju Slovenije in Avstrije. 

Podjetje Energo Tim opravlja dejavnost:
- vgradnje ogrevalnih, hladilnih in prezračevalnih naprav,  
- solarnih sistemov za ogrevanje sanitarne vode in podporo ogrevanju objekta, 
- napeljav za vodovod in hišno kanalizacijo,
- talno, stensko, stropno in radiatorsko ogrevanje,
- in drugih strojnih instalacij v individualnih in poslovnih objektih 
- poprodajne aktivnosti pa vsebujejo vzdrževanje in servisiranje zmontirane opreme naših partnerjev in tudi drugih proizvajalcev.

Smo pooblaščeni prodajalec, monter in serviser za najkakovostnejše proizvajalce opreme za klimatizacijo in ogrevanje s toplotnimi črpalkami sistema zrak/voda LG, Mitsubishi Electric, Panasonic, Daikin in Hitachi. Na področju toplotnih črpalk izvedb zrak/voda, voda/voda in zemlja/voda smo partner slovenskega podjetja Termo-Tehnika z lastno blagovno znamko Kronoterm in nemškega vrhunskega proizvajalca Vaillant, ki ima več kot 140 letne izkušnje na področju ogrevalne tehnike. Vsi naši partnerji, proizvajalci in dobavitelji imajo odlične toplotne črpalke za ogrevanje, pasivno in aktivno hlajenje individualnih in poslovnih objektov.  

Zadnjih deset let smo sodelovali v številnih projektih, kjer smo s celovitimi rešitvami izvajali svojo dejavnost pri izgradnji bivalnih in komercialnih objektov.

Naše poslanstvo je zagotavljanje ugodnega počutja v prostorih, kjer bivamo in delamo. Vse naše rešitve so izvedene v sozvočju z naravo in so hkrati racionalne glede porabe energije in cene v fazi investicije.  Zavedamo se, da sta kakovost in odgovornost tista pogoja, ki zagotavljata večstransko zadovoljstvo na dolgi rok.  

Hvala za zaupanje.
Direktor Andrej Postrašija

Copyright © 2011 Energotim. | Vse pravice pridržane. | Administracija